Partydiner & CO

- Een uitdagend dinerspel
- Een dinerspel dat collega’s dichter bij elkaar brengt
- Een avond aan tafel vol plezier en entertainment

Hoe ziet 'PARTYDINER' eruit?

Het dinerspel Partydiner & Co staat garant voor een spectaculaire avond aan tafel. Na hartelijk welkom en speluitleg verdelen we onze gasten in groepen welke in teamverband aan tafel spelen en dineren. Het dinerspel bestaat uit verschillende rondes en wordt gespeeld voorafgaand aan het voorgerecht en vervolgens tussen de gangen door. Met behulp van een beamer hebben wij een audiovisuele ronde, quizronde en een doe-ronde. Deze rondes worden afgewisseld met hilarische groepsopdrachten. Bij de groepsopdrachten moet je denken aan een combinatie van het spel Party & Co en Ik Hou van Holland. Draai aan het rad, je speelt het verboden woord, pictonairy of een van de andere groepsopdrachten tijdens het dineren. De punten worden voor je bijgehouden en uiteindelijk gaat één van de groepen er met de prijs vandoor!

Tijdens het dineren zorgen wij dat er leuke foto’s gemaakt worden zodat je er een mooie herinnering aan overhoudt! De foto’s die gemaakt zijn op de avond heb je de volgende dag in huis.

Wij gaan voor hilarische momenten, heerlijk dineren en een geslaagde avond aan tafel. Origineel en uniek in onze uitjes.

Inclusief

- Professionele begeleiding
- Diner
- Unieke spelavond aan tafel
- Prijzen voor de winnaars
- Leuke foto’s tijdens het dineren

Prijzen

Prijs per persoon inclusief een heerlijk diner
€ 64,75

Dit uitje is te boeken vanaf 12 personen.

TIP: Dit uitje kan alleen in combinatie met een diner. Indien dit boven uw budget is raden wij aan voor ons uitje Party Bingo te gaan. Neem gerust contact met ons op!